Pasta picanta din branza de oaie cu chimen

Printeaza

Pasta picanta din branza de oaie cu chimen

Ingrediente:Pasta picanta din branza de oaie cu chimen

  • 300 g branza de oaie
  • 100 g unt
  • 5-10 g boia
  • 1-2 g chimen pisat
  • 50 g ceapa rasa pe razatoare
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Se amesteca bine toate componentele. Din aceasta compozitie se pot obtine doua sau trei culori de paste, daca nu se pune boiaua de la inceput.

Se imparte compozitia in trei: o parte ramane alba, a doua parte se amesteca cu boia, iar in restul compozitiei se adauga cateva frunze verzi de ceapa sau marar tocat marunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte aspectuoasa. Pasta de brnza in trei culori. Merge cu orice branza vreti voi. Mie imi place telemeaua de oaie proaspata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.