Gustare taraneasca

Printeaza

O reteta de gustare taraneasca din: cartofi, ceapa, oua, lapte, carnaciori picanti, marar, untura si sare.

Ingrediente:Gustare taraneasca

  • 2 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 4 ouă
  • 1 ceaşcă lapte
  • 5 cârnăciori picanţi
  • 1/2 legătură mărar proaspăt
  • untură
  • sare

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă de coajă şi se taie în rondele ce se pun la prăjit, pe ambele feţe, în untură bine încinsă, împreună cu ceapa tăiată mărunt. Se adaugă, înainte de a se înmuia ceapa, cârnăciorii tăiaţi rondele, amestecându-se uşor.

Când s-au rumenit puţin, se adaugă ouăle bătute bine cu lapte şi sare. Se lasă totul pe foc până se fac ouăle şi se presară imediat mărar tocat foarte fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.