Maruntaie de miel
PrinteazaO reteta de maruntaie de miel din: maruntaie de miel, ceapa, unt, faina, vin alb, usturoi, rosii, foaie de dafin, sare si piper.
- măruntaie de miel
- 3 cepe
- 6 linguri unt
- 1 lingură făină
- 1 pahar vin alb
- 4 căţei usturoi
- 500 g roşii decojite
- 1 foaie dafin
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Măruntaiele, spălate bine în apă rece, se taie în bucăţi, ce se trec prin făină şi se prăjesc în unt. Ceapa se curăţă şi se taie în rondele. Peste carnea pusă la fiert se adaugă ceapa, usturoiul pisat, foaia de dafin, roşiile trecute prin sită şi vinul. Se sărează şi se piperează. Se lasă, la foc mic, o jumătate de oră, întorcându-se din când în când bucăţile de carne.
Poftă bună!
Mi-am notat reteta asta