Sis-Kebab de miel
PrinteazaSis-kebab de miel din: pulpa de miel, ardei verzi, rosii, ceapa, dovlecei, ciuperci, usturoi, supa, ulei de masline, ceapa, maghiran, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg pulpă de miel
- 5 ardei verzi
- 6 roşii
- 6 cepe mici
- 3 dovlecei mici
- 6 ciuperci
pentru sosul marinat:
- 2 căţei usturoi
- 4 linguri supă
- 6 linguri ulei de măsline
- 1/4 ceapă tocată
- 1 linguriţă măghiran
- 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat fin
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Sis-Kebab de miel: Se amestecă într-o salatieră toate ingredientele pentru sosul marinat şi în el se scufundă cubuleţele de carne.
A doua zi se înfig în ţepuşe, alternativ, carne, ardei, ceapă, carne, roşii, carne, ciuperci, came, dovlecei, carne.
Se ung din nou cu sos şi se pregătesc pe cărbuni de lemn, întorcându-se mereu şi stropindu-se din când în când cu sos.
Poftă bună!