Sis-Kebab de miel

Printeaza

Sis-kebab de miel din: pulpa de miel, ardei verzi, rosii, ceapa, dovlecei, ciuperci, usturoi, supa, ulei de masline, ceapa, maghiran, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de miel
  • 5 ardei verzi
  • 6 roşii
  • 6 cepe mici
  • 3 dovlecei mici
  • 6 ciuperci

pentru sosul marinat:

  • 2 căţei usturoi
  • 4 linguri supă
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 1/4 ceapă tocată
  • 1 linguriţă măghiran
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat fin
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Sis-Kebab de miel: Se amestecă într-o salatieră toate ingredientele pentru sosul marinat şi în el se scufundă cubuleţele de carne.

A doua zi se înfig în ţepuşe, alternativ, carne, ardei, ceapă, carne, roşii, carne, ciuperci, came, dovlecei, carne.

Se ung din nou cu sos şi se pregătesc pe cărbuni de lemn, întorcându-se mereu şi stropindu-se din când în când cu sos.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.