Cotlet delicios de porc cu visine

Printeaza

O reteta gustoasa de cotlet de porc cu visine, scortisoara, visinata, amidon, unt, zahra, vin rosu, supa de cartne, sare si piper.

Ingrediente:Cotlet delicios de porc cu visine

  • 350 g vişine
  • 1 vârf de cuţit scorţişoară
  • 1 lingură vişinată
  • 1 lingură amidon
  • 2 linguri unt topit
  • 1 lingură zahăr
  • 2 cotlete de porc
  • 4 linguri vin roşu
  • 5 linguri supă de carne
  • sare
  • piper măcinat proaspăt

 

Mod de preparare:

Lăsaţi vişinele la scurs, păstraţi sucul şi-l puneţi la fiert cu zahărul, scorţişoara şi vişinata. îl amestecaţi cu 1/2 din lingură de amidon, cu puţină apă, pentru a se lega. Adăugaţi vişinele şi lăsaţi să se opărească puţin. Puneţi untul topit la încins, prăjiţi în unt carnea la foc mic, pe fiecare parte, circa 5 minute, apoi condimentaţi.

Cotletul se păstrează la cald în folie de aluminiu. Amestecaţi grăsimea în care s-a prăjit untul cu vinul, supa de carne şi restul de amidon. Peste sos puneţi sare, piper şi-l serviţi la cotlete cu compotul de vişine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.