Paste simple cu legume

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de paste cu sare, cepa rosie, ardei gras galben, dovlecei, ulei, otet, piper, sos bolognese, mozzarella si cimbru.

Ingrediente:Paste simple cu legume

  • 400 g paste
  • sare
  • 2 cepe roşii
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g dovle­cei
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsa­mic
  • piper
  • 1 borcan sos bolognese
  • 250 g mozarella
  • cimbru

 

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe amba­laj. Apoi se trec printr-un jet de apă re­ce şi se lasă să se scurgă. Ceapa şi do­vleceii se taie felii, iar ardeiul gras, cu­buri. Prăjim legumele în ulei, 5 minute, apoi adăugăm oţetul balsamic, sarea şi piperul.

Incălzim sosul şi adăugăm mo­zarella. Lăsăm pe foc până ce ameste­cul devine fierbinte. Punem pastele pe farfurii, turnăm sosul, iar la mij­loc adăugăm legumele, peste care pre­sarăm puţin cimbru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.