Bagheta simpla umpluta

Printeaza

Bagheta simpla umpluta cu cepa, branza de vaci, carne de vita, vin, salata verde si ulei.

Ingrediente:

  • 1 baghetă
  • 4 cepe
  • 100 g brânză de vaci
  • 500 g carne de vită
  • 1 ceşcuţă cu vin
  • câteva frunze de salată
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bagheta simpla umpluta: Spală carnea şi tai-o în fâşii. Condimenteaz-o bine cu sare şi piper. Aşaz-o într-o tavă şi stropeşte cu ulei şi puţină apă. Lasă la cuptor să se înăbuşe bine.

Spre final, toarnă ceşcuţa cu vin şi lasă câteva minute. Căleşte ceapa.

Adaugă bucăţile de carne şi un praf de sare şi piper. Taie bagheta în patru bucăţi.

Apoi taie fiecare bucată pe jumătate, întinde repede brânzica de vaci şi aşază câte o frunză de salată, bu­căţele de carne şi ceapă din belşug.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.