O reteta simpla de musli cu fructe din: fulgi de ovaz, stafide, mar, zeama de lamaie, alune, seminte de dovleac, seminte de susan, capsuni, iaurt degresat si miere.
Ingrediente:
115 g fulgi de ovăz
115 g sultanine (stafide mari)
250 ml lapte degresat
1 măr
2 linguriţe zeamă de lămâie
25 g alune tocate
15 g seminţe de dovleac
1 lingură seminţe de susan
100 g căpşuni măruntite
4 linguri iaurt degresat
4 linguriţe miere
Mod de preparare:
Se pun fulgii de ovăz şi stafidele într-un castron mare şi se adaugă laptele.
Se amestecă bine, se acoperă cu un capac şi se dă totul la frigider. Se lasă peste noapte.
Ziua următoare, înainte de a servi, se rade mărul curăţat de seminţe. Se stropeşte mărul ras cu zeama de lămâie pentru a nu se înnegri.
Se adaugă alunele, seminţele de dovleac şi susan peste fulgii de ovăz, apoi se amestecă şi mărul ras, şi căpşunile.
Pentru servire se împarte miisli în patru castroane, apoi se adaugă deasupra câte o lingură de iaurt şi miere.
Mix de cereale cu nuci din: grau, orez, ovaz, orz, miere, nuci, fructe. Ingrediente: 100g grâu 100 g orez 200 g alte cereale (ovăz, orz) 4 linguri miere 100 g nuci tocate mărunt fructe de sezon Mod de preparare: Alegi cerealele, le speli şi le pui la fiert în circa 3 l apă. Când sunt […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.