Am plecat de la reteta asta. Se înmoaie fulgii de ovăz în lapte bătut în loc de lapte.
Chiar înainte de servire, se amestecă 25 g de migdale si 20 g seminţe de floarea-soarelui, ambele tocate, apoi se adaugă 1 banană zdrobită şi 1 mango tăiat bucăţi. Se serveşte cu iaurt biodegresat
Alunele sunt o sursă foarte bogată de vitamina E si de vitamine B, în special vitamina B12.
La fel ca majoritatea fructelor cu coajă lemnoasă, alunele conţin foarte multe grăsimi, dar sunt cele mai bogate în grăsime monosaturată, care este mai sănătoasă.
Un musli pregătit în casă este mai sigur în ceea ce priveşte conţinutul său. Reteta nu conţine sodiu, grăsimi şi zahăr în exces.
Granola cu pepene galben din: pepene, iaurt, musli, rodie. Ingrediente: 1/2 pepene galben 200 g iaurt 4 linguri cu musli (cereale) boabe de rodie (sau alte fructe) Mod de preparare: Taie miezul de pepene în cuburi de mărime potrivită. Pune-le în două pahare cu gura largă. Adaugă în fiecare câte o jumătate din cantitatea de […]
Batoane cu fructe uscate si cereale din: unt, zahar, miere, banane, musli, fulgi de orez, stafide, nuci, migdale. Ingrediente: 4 linguri unt 50 g zahar brun 50 g miere 245 g amestec fulgi de migdale si miere 3 banane 25 fulgi de orez 25 g muşli 150 g amestec stafide, nuci, caise uscate Mod […]
Batoane cu musli si alune din: miere, unt de arahide, unt, mere, musli, alune, faina, nuca de cocos, stafide, sos de mere, esenta vanilie, scortisoara. Ingrediente: 3/4 ceasca de miere 3/4 ceasca unt de arahide 2 linguri de unt 1 cana mere, curatate si tocate 3 cesti musli 1/2 cana alune tocate 1 cana […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.