Salata de cartofi cu sos de mustar

Printeaza

Salata de cartofi cu sos de mustar

Ingrediente:Salata de cartofi cu sos de mustar

  • 600 g cartofi
  • 2 cepe
  • 1 lingura otet
  • 150 g ulei
  • 3 linguri mustar
  • 100 g masline
  • sa­re
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli cartofii si ii fierbi in coaja, dupa care ii cureti si ii tai felii. Tai julien si ceapa. Mustarul se dizolva cu ulei si otet.

Ii torni peste cartofi si ceapa si amesteci, dupa care lasi 30 de minute. Ornezi cu masline si felii de gogosari.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Atentie sa nu fie mustarul acru pentru ca se pune si otet

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.