Salata de sparanghel crud

Printeaza

Salata de sparanghel crudSe decojesc 500 g sparanghel alb şi se taie ca­petele lemnoase. Se taie felii, ca şi 1 legătură ridichi şi 150 g mazăre mange-tout. Se taie rondele 1 legătură ceapă verde.

Se amestecă 3 linguri oţet balsamic alb, 2 linguriţe muştar dulce şi 2 linguriţe muştar iute, un praf de sare, piper, zahăr; se înglobează cu telul 4 linguri ulei.

Se amestecă împreună cu ingredientele de salată şi se lasă să se marineze cca 10 min. Se serveşte cu 150 g friptură rece de vită tăiată felii.

Salata de sparanghel crud

Salata de sparanghel crud

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!


Salata cu sparanghel si oua

Salata cu sparanghel si oua din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare, busuioc. Ingrediente: 4 roşii mici 200 g paste un borcan sparanghel verde (185 g) 4 ouă de prepeliţă sare Pentru sos: ulei suc de lămâie busuioc uscat   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. […]

Reteta zilei: Salata de sparanghel cu portocale

Salata de sparanghel cu portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale. Ingrediente:  225gr sparanghel, taiat bucati 2 portocale 2 rosii, feliate 50gr salata verde 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita otet sare si piper 1 lingura suc de portocale     Mod de preparare: Gatiti […]

Chermoula de pui şi cuşcuş cu fructe

Salata cu cuscus si sparanghel

Salata cu cuscus si sparanghel din: cuscus, sparanghel, rosii, feta, otet, ulei, piper. Ingrediente: 350 g cuşcuş un mănunchi de sparanghel tăiat în cubuleţe de 5 cm 250 g roşii cherry tăiate pe jumătate 175 g brânză feta mărunţită 3 linguri oţet balsamic o lingură cu ulei de măsline piper   Mod de preparare: Prepară […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.