Deliciu cu capsuni la pahar

Printeaza

Deliciu cu capsuni la paharSe taie cubuleţe 400 g căpşuni şi se amestecă împreună cu 2 linguri lichior de portocale şi 2 linguri suc de lămâie. Se pasează 3 linguri din această compoziţie.

Pentru cremă, se ames­tecă 200 g mascarpone cu 2 linguriţe zahăr şi 1 vârf de cuţit coajă de lămâie rasă.

Se înglobează 100 g frişcă bătută. Căpşunile se repartizează în pahare de desert şi se aşază deasupra crema; se garniseşte cu piure de căpşuni şi 2 linguri fistic tocat.

Deliciu cu căpşuni la pahar

Deliciu cu capsuni la pahar

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.