Ingheţată cu ananas caramelizat
PrinteazaO reteta de ingheatat cu ananas caramelizat din: ananas, zahar si ingheatata.
- 1 ananas
- 8 linguriţe zahăr
- 1 cutie de îngheţată
Mod de preparare:
Cureţi ananasul şi îl tai în bucăţi subţiri. încingi o tigaie de teflon, adaugi o parte dintre bucăţelele de ananas şi le pudrezi cu zahăr. Caramelizezi rapid bucăţelele de ananas, pe ambele părţi, după care le scoţi şi continui cu ananasul şi zahărul rămase. Dai deoparte fructele caramelizate şi le laşi să se răcească.
Aranjezi îngheţata şi ananasul caramelizat în straturi, în cupe sau boluri de sticlă şi o serveşti imediat.
Dacă nu ai la îndemână ananas proaspăt, poţi apela la cel din conserve, pe care îl stropeşti cu puţin sirop de caramel.
Ingheţată cu ananas caramelizat
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ananas caramelizat cu inghetata
- ananas caramelizat