Chiftele de legume

Printeaza

Chiftele de legume

Ingrediente:Chiftele de legume

  • 300 g legume diferite (morcovi, varză, conopidă, cartofi, ciuperci)
  • unt
  • 2 chifle mici
  • 1 ou
  • lapte
  • 150 g făină
  • apă
  • sare
  • pesmet
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Se cu­răţă legumele şi se fierb. Apoi se înăbuşă puţin în unt, se ames­tecă cu chiflele înmu­iate (în lapte), cu oul şi se condimentează.

Cu palmele udate în apă rece se fac mici chiftele. Acestea se fierb în apă clocotită, dar la foc mic, se dau prin pesmetul încins într-o tigaie şi se servesc ca garnitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.