Sos chimichurri pentru carne de miel

Printeaza

O reteta de sos chimichurri din: patrunjel verde, usturoi, ulei de masline, otet de vin rosu, suc de lamaie, ceapa rosie, oregano, piper, si sare.

Ingrediente:Sos chimichurri pentru carne de miel

  • 4 legaturi patrunjel verde
  • 2 capatini de usturoi
  • 150 ml ulei de masline
  • 50 ml otet de vin rosu
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura oregano verde
  • 1 lingura de piper macinat, negru
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Maruntiti cit mai fin patrunjelul, apoi adaugati in blender celelalte ingrediente si maruntiti-le. Trebuie sa obtineti o pasta cit mai fina.

Sosul este foarte potrivit si de a marina carnea inainte de prajire sau de punere pe gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.