Creveti cu gnocchi
PrinteazaO reteta delicioasa de creveti cu gnocchi din: creveti black tiger, gnocchi, coaja de lamaie, ghimbir, ulei de masline, supa calda, rosii cherry, frunze de menta, busuioc, smantana, sare si piper.
- 4 creveti Black Tiger (16-20 bucati/kg)
- 180 gnocchi
- 20 g coaja de lamaie
- 10 g ghimbir
- 15 ml ulei de masline
- 1/2 polonic supa calda
- 60 g rosii cherry
- 3 g frunze de menta
- 1 g busuioc
- 30 ml smantana lichida
- un praf de sare
- un praf de piper
Mod de preparare:
Se curata de coaja partial 1 lime si 1 lamaie si se taie coaja curatata fasii. Se curata si se taie ghimbirul julien. Se incinge ulei de masline intr-o tigaie si se calesc fasiile de lime si lamaie si ghimbirul.
Se adauga crevetii si rosiile cherry taiate in jumatati. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp se fierb gnocchi conform indicatiilor de pe ambalaj, se stinge cu supa si se presara busuioc si menta tocate.
Se toarna frisca lichida si se mai condimenteaza cu sare si piper. Pe marginea farfuriei se presara coaja rasa de lime si lamaie.
Creveti cu gnocchi
Poftă bună!