Placinta cu hamsii din: malai, chilli, ulei, sare, piper, usturoi, otet. Ingrediente: 6 linguri cu mălai 1 lingunţă cu chili ulei sare piper Pentru mujdei: 6 căţei de usturoi 3 linguri cu ulei 1 lingunţă cu oţet Mod de preparare: Curăţă peştii şi să se zvânte. Amestecă mălaiul cu sare, piper şi chili. Tavăleşte […]
Hamsii la cuptor
PrinteazaHamsii la cuptor din: hamsii, sare, piper, foi de dafin, bulion, vin alb si ulei.
- 1 kg hamsii
- sare
- piper
- foi de dafin
- 200 g bulion
- 2 pahare cu vin alb
- 200 ml ulei
Mod de preparare:
Curăţă peştele, spală-l şi aşază-l într-o tavă în care ai pus ulei.
Adaugă sarea, piperul, bulionul, foile de dafin şi vinul.
Punem la cuptor şi scoatem după ce peştele s-a rumenit.
Ornează cu pătrunjel şi felii de lămâie.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tarta pescareasca cu hamsii
Tarta pescareasca cu hamsii din: hamsii, smantana, cas, oua, faina, unt, nucsoara, lamaie, sare. Ingrediente: 300 g hamsii 200 g smântână 200 g caş 3 ouă 1 linguriţă cu coajă rasă de lămâie pătrunjel Pentru aluat: 300 g făină gălbenuş 100 g caş 100 g unt 2 linguri cu smântână nucşoară sare Mod de […]
Sandvis cu hamsii
Sandvis cu hamsii din: hamsii, paine, cascaval, usturoi, castravete, sare, ulei. Ingrediente: 150 g hamsii 4 felii de pâine 4 felii de caşcaval 4 căţei de usturoi 1 castravete murat sare ulei Mod de preparare: Curăţă peştii, condimentează-i cu sare şi rumeneşte-i în baie de ulei. Separat, freacă feliile de pâine cu usturoiul. Pe […]
Avocado cu hamsii
Avocado cu hamsii din: hamsii, avocado, faina, sare, nucsoara, ulei, smantana, mustar, piper. Ingrediente: 150 g hamsii 1 avocado 2 linguri cu făină nucşoară sare Pentru sos: 2 gălbenuşuri 200 ml ulei 100 g smântână mai grasă 1 linguriţă cu muştar 2 linguriţe cu zeamă de lamaie sare piper alb Mod de preparare: Freacă […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- hamsie la cuptor
- hamsii la cuptor
Un deliciu este hamsia la cuptor, pur si simplu delicioasa
Nu am mancat niciodata asa ceva. Hamsii nu am gustt decat prajite sau crude in salata de hamsii