Virsli din carne de oaie

Printeaza

Desfaci carnea de oaie de pe oase atât cât se poate, apoi oasele le pui la fiert până se desprinde toată carnea de pe ele.

Atât carnea crudă, cât şi cea fiartă o treci de trei ori prin maşina de tocat folosind site diferite.

Ultima, obligatoriu să aibă găurile mici. Ames­teci toată carnea şi o condimentezi cu sare, boia de ardei, piper, usturoi.

Pes­te carne adaugi zeamă în care au fiert oasele atât cât să-ţi iasă o pastă mai moale.

Pentru acest gen de cârnaţi foloseşti numai maţe subţiri de la oaie, pe care le razi cu dosul cuţitului şi le speli foarte bine. Introduci pasta în maţe şi faci perechi de 20-25 cm lun­gime pe care-i pui pe beţe.

Faci un foc la fel ca acela pentru prăjit mici (jar de la lemn sau cărbune).

Deasupra focului aşezi beţele cu vişli şi le laşi până se coc şi se usucă. La masă îi dai într-un fiert şi îi serveşti cu muştar sau hrean cu smântână.

Vişli din carne de oaie

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!


 

Poate te intereseaza si:

Carnati din carne de porc si oaie

Carnati din carne de porc si oaie

Carnati din carne de porc si oaie: carne oaie, muschi de porc, slanina. Ingrediente: 1 parte carne de oaie 2 părţi muşchi de porc 1/2 parte slănină         Mod de preparare: Dai toată carnea prin maşina de tocat (dar cu sita mai mare, căci are gust mai bun). Condimentezi cu sare, piper, […]

 

Carnati proaspeti cu pulpa

Carnati proaspeti cu pulpa 

Carnati proaspeti cu pulpa din: mate, pulpa de vita, pulpa de porc, apa, usturoi, piper, sare, cimbru si boia. Ingrediente: mate de porc sau de oaie 500 g pulpa de vita 1,3 kg pulpa de porc apa fiarta cat e nevoie o capatana de usturoi piper negru macinat sare cimbru uscat si macinat o lingurita boia […]

Carnat alb (Weißwurst)

Carnati cu piper alb

Carnati cu piper alb din: piept de vitel, piept de porc, gheata, lapte, sare, mustar, patrunjel, nucsoara, piper. Ingrediente: un kg piept de vitel 400 g piept de porc 400 g cuburi de gheată 40 g lapte praf 25 g sare fină o lingură praf de muştar 2 legături pătrunjel o linguriţă nucşoară 2 linguriţe piper alb […]

 

Mancarica de varza cu carnati

Varza cu carnati de casa

Varza cu carnati de casa din: varza, ceapa, morcovi, carnati, bacon, ulei, piper. Ingrediente: o varză murată medie o ceapă un morcov 2 cârnaţi de casă 4 felii bacon 2 linguri bulion 2 linguri ulei o foaie dafin câteva boabe piper   Mod de preparare: In ulei încins se pun rondelele de cârnati şi baconui […]

Currywurst

Carnati uscati la vant

Carnati uscati la vant din: carne, boia, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de porc 2 kg carne de oaie boia de ardei iute sare şi piper       Mod de preparare: Se dau prin maşina de tocat 1 kg carne de porc şi 2 kg carne de oaie. Se frământă cu boia de […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • visli
  • carnati visli

1 comentariu

  1. Carnatii visli unt ft buni. Stiu ca in general se fac ft subtirei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.