O reteta de vitel in sos de ton din: muschi de vitel, morcovi, telina, ceapa, aptrunjel, sare, piper, ton in ulei, maioneza, fileuri de ansoa, lamaie si capere.
Ingrediente:
500 g muşchi de viţel
doi morcovi
o legătură de ţelina
o ceapă
o rădăcină de pătrunjel
sare şi piper
Ingrediente pentru sosul de ton
150 g ton în ulei
20 g maioneză
10 ml uleide măsline
6 fileuri de anşoa
o lămâie
10g capere
sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Tăiaţi frunzele de ţelină, morcovii, ceapa şi rădăcina de pătrunjel mărunt, apoi puneţi-le într-o cratiţă cu apă rece.
Adăugaţi peste legume carnea de viţel şi, după ce au început să fiarbă, daţi focul mai mic şi lăsaţi să fiarbă în continuare o oră şi jumătate.
Puneţi la răcorit muşchiul de viţel. Daţi la mixer tonul, caperele şi fileurile de anşoa, adăugaţi peste această compoziţie maioneza, sucul de lămâie, uleiul de măsline şi amestecaţi.
La sfârşit, asezonaţi cu sare şi piper. Tăiaţi muşchiul de viţel în felii foarte subţiri.
Mai întâi, puneţi sosul în farfurie, apoi aranjaţi feliuţele de carne peste sos.
Dacă vă mai rămâne din sos, adăugaţi-l în jurul bucăţilor de carne. Este foarte important ca bucăţile de carne să fie îmbibate în sosul de ton.
Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de viţel fără os 4 linguri cu unt 8 felii de bacon 2 lămâi 2-3 linguri cu fâină 1 lingură cu vin alb 1 legătură de pătrunjel sare piper alb Mod de preparare: […]
File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de porc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.