Cima alla genovese

Printeaza

Cima alla genovese din: ulei de masline, ceapa, morcov, dovlecei, ardei gras, spanac, mazare, sare, piper, oua, parmezan, sunca.

Ingrediente:Cima_alla_genovese

  • ulei de masline
  • o ceapa taiata julienne
  • un morcov
  • un dovlecel
  • un ardei gras
  • 2 frunze de spanac
  • o mina mazare verde sau fiarta
  • sare, piper
  • 8 oua
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr sunca

 

Mod de preparare:

Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie.

Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine.

Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta. Se serveste cu sunca bine calita

Cima alla genovese

Cima_alla_genovese

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As incerca si eu sa fac aceasta reteta cu spanac, parmesan si mazare. Cred ca este in fel de terina. Reteta voastra arata foarte bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.