Ingheţată de căpşune

Printeaza

O reteta de ingheatata de capsune din: iaurt, smantana, zahar pudra si capsune.

Ingrediente:Ingheţată de căpşune

  • 150 g iaurt
  • 200 g smântână
  • 100 g zahăr pudră
  • 150 g căpşune sau alte fructe roşii

 

Mod de preparare:

Pui fructele în strecurătoare şi le speli, apoi le cureţi de codiţe şi le laşi să se scurgă. Păstrezi câteva pentru decor, iar restul le zdrobeşti sau le mixezi până devin ca o pastă.

Amesteci piureul de fructe cu iaurtul, smântână şi zahărul. Pui compoziţia în congelator, în tăviţele speciale. Serveşti îngheţata după 3 ore, decorată cu fructe proaspete.

Ingheţată de căpşune

Ingheţată de căpşune

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.