Gulas de gaina cu mamaliguta

Printeaza

Iei de la găină părţile mai bune, pieptul, picioarele, aripile. Le dai cu sare şi piper, le treci prin făină albă şi le prăjeşti în untură. Intr-o cratiţă căleşti 3-4 cepe până devin aurii, adaugi boia de ardei şi 2 linguri de bulion.

Pui carnea prăjită separat şi adaugi apă până sej acoperă bine carnea. Laşi să fiarbă până se frăgezeşte carnea, apoi adaugi sare dacă mai este nevoie. După preferinţă, poţi pune şi usturoi pisat. Serveşti cu mămăliguţă.

Gulas de gaina cu mamaliguta

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gulas de gaina

1 comentariu

  1. nu am stiu ca exista si gulas de gaina. eu as pune si niste boia iute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.