Rosii umplute cu carne de miel
PrinteazaO reteta delicioasa de rosii umplute cu carne de miel din: rosii, carne de miel tocata, orez, ulei, ceapa, usturoi, cascaval, patrunjel verde, sare si piper.
Ingrediente
- 9 rosii
- 300 g carne de miel tocata
- 1/2 pahar orez
- 1/2 ceasca ulei
- 1 ceapa
- 3 graunti de usturoi
- 4 linguri cascaval ras
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de Preparare
Se spala rosiile, li se taie capacele, apoi se golesc cu lingurita. Separat se amesteca uleiul cu sare si piper si se pune cate o lingurita in fiecare rosie. Se pun in tava si se dau la cuptor cca 8 minute. Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoi si patrunjel si se da la cuptor 30 de minute, amestecand din cand in cand.
Se adauga orezul fiert. Se umplu rosiile si se presara cu cascaval ras. Se mai toarna putin ulei si se rumenesc in cuptor.
Poftă bună!