Şniţele cu tzatziki
PrinteazaSe taie în două, pe orizontală, 4 fileuri de piept de pui (a cca 140 g). Se bat, se sărează şi se piperează; se tăvălesc prin făină, apoi prin 2 ouă bătute şi în cele din urmă prin pesmet; se prăjesc de jur împrejur în 4 linguri ulei.
Se lasă să se scurgă de ulei pe prosoape de hârtie. Se taie cubuleţe 1/2 castravete şi 2 roşii. Se toacă 1 ceapă roşie şi 2 linguri măsline negre fără sâmburi. Se amestecă toate cu 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline şi 1 lingură pătrunjel tocat.
Se înglobează 50 g brânză feta zdrobită cu furculiţa. Se ung şniţelele cu 400 g salată tzatziki (de cumpărat); deasupra se aşază amestecul de legume.
Şniţele cu tzatziki
Poftă bună!