Cannelloni cu carne de crab
PrinteazaO reteta simpla de cannelloni cu carne de crab din: ruccola, carne de crab, branza ricotta, coaja de lamaie, parmezan, sare, piper, cannelloni si smantana.
- 100 g ruccola
- 200 g carne de crab (sau surimi)
- 250 g brânză ricotta (sau urdă)
- 1 vârf de cuţit coajă de lămâie rasă
- 200 g parmezan ras
- sare
- piper
- 12 cannelloni (prefierte)
- 350 ml smântână
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 C. Se toaca frunzele de ruccola; se pun deoparte 1-2 linguri pentru ornat si se acopera. Carnea de crab se toaca si se amesteca impreuna cu ruccola, riccotta, coaja de lamaie, 100 ml smantana, 1.2 din cantitatea de parmezan, sare si piper.
Cannelloni se umplu cu compozitia de branza, folosind spritul, de preferinta. Se aseaza intr-o forma de sufleu plata. Se bat 250 ml smantana cu parmezan. Se toarna peste paste; se coc la cuptor 40 de minute, pana se rumenesc; se presara restul de ruccola.
Cannelloni cu carne de crab
Poftă bună!