Piftie de porc cu legume

Printeaza

Piftie de porc

Speli şi cureţi bine carnea şi o pui în apă rece cu sare. Apoi o laşi la fiert şi aduni spuma des. Când zeama începe să se limpezească, iar oasele şi carnea sunt aproape fierte, adaugi un morcov, un păstârnac, o ţelină şi o foaie-două de dafin.

Fierbi la foc domol până ce carnea se desprinde de pe oase. Carnea o pui în castronele, iar zeama strecurată o torni peste ea. După gustul fiecăruia, în fiecare castron pui sare şi mujdei de usturoi.

Presari pătrunjel fin tocat deasupra şi pui câte o feliuţă de morcov fiert în fiecare castron. Dai la rece să se închege.

Piftie de porc cu legume

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu zic ca piftia ar trebuie sa fie doar de porc 🙂 nu de curcan si tot asa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.