Ciorba de potroace cu zeama de varza

Printeaza

Iei o jumatate de inima de porc, o bucata de ficat, una de plaman si o bucata de carne de porc nu prea grasa si le pui la fiert. Dupa ce au fiert, le scoti si le tai cubulete.

Separat, pui la fiert 1 ceapa, 1 morcov si 1 ardei, toate tocate marunt si 1 ceasca cu orez bine spalat. Cand zarzavatul si orezul au fiert pe jumatate, adaugi carnea tocata si mai fierbi pana cand orezul infloreste.

Adaugi si zeama de varza si lasi sa fiarba bine. Spumezi mereu si adaugi un rantas: 2 linguri ulei in care ai prajit 2-3 linguri bulion. Ciorba se serveste cu leustean tocat, presarat deasupra.

Ciorba de potroace cu zeama de varza

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.