Carne de miel cu marar verde

Printeaza

O reteta de carne de miel cu marar verde din: carne de miel, marar verde, ceapa, faina, lamaie, sare, piper boabe si ulei.

Ingrediente:Carne de miel cu marar verde

  • 1 kg carne de miel
  • 1/2 kg marar verde
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceasca ulei

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucati potrivite si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa tocata marunt, se adauga o ceasca de apa si se fierbe inabusit, pana cand ceapa devine sticloasa. Se toaca mararul marunt, se pune peste carne si se mai adauga apa.

Se desface o lingura de faine in apa rece si se toarna peste mancare, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se stoarce zeama de la 1/2 lamaie si se introduce cratita in cuptorul fierbinte. Se scoate cand carnea se poate consuma.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.