Pilaf cu carne de curcan şi ghimbir

Printeaza

Pilaf cu carne de curcan şi ghimbirAm plecat de la reteta asta.  Carnea de pui se înlocuieşte cu piept de curcan tăiat fâşii. Se căleşte carnea în ulei împreună cu 2 fire de praz tăiat felii, cu o bucată de 2,5 cm de ghimbir proaspăt, tocat, 1 căţel de usturoi zdrobit şi 1 ardei iute roşu curăţat de seminţe şi tocat foarte fin.

Se adaugă orezul împreună cu 250 g porumb pitic tăiat felii şi 175 g mazăre congelată. La pasul 3 se ia în loc de lapte de nucă de cocos vin alb sec sau supă. La pasul 4 se înlocuieşte coriandrul verde cu frunze tocate de pătrunjel verde. Se pot folosi ciuperci shiitake sau ciuperci brune.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.