hribi, avocado, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, frunze de salata verde. Salata este o combinație delicioasă de arome și texturi. Hribii, bogati in proteine, vitamine și minerale, oferă un gust minunat și o consistență ușor cărnoasă. Avocado, pe de altă parte, adaugă cremozitate și o […]
Crochete de creier
PrinteazaCrochete de creier din: creier, oua, faina, pesmet, sare, piper, unt, ou, ceapa, zarzavat, otet.
Ingrediente:
- 500 g creier
- 2 oua
- 1 lingura faina
- 2 linguri pesmet
- sare
- piper
- 150 g unt
- 1 ou pentru pane
- 1 ceapa
- zarzavat de supa
- 1 lingura de otet
Mod de preparare:
Crochete de creier: pune creierul in apa rece 30 minute, il speli, il cureti de vinisoare si de pielita cu bagare de seama. Il pui la fiert intr-o cratita cu 1 ceapa, zarzavatul din supa taiat in patru pe lung, otetul si 1/2 lingurita de sare.
Dupa ce au fiert legumele 30 de minute, adaugi si creierul. Fierbi inca 20 de minute. Trebuie sa fie acoperit cu apa.
Il scoti intr-un castron si il zdrobesti cu o lingura de lemn. Adaugi sare, piper, 2 oua si faina. lei din compozitie cu lingura si faci crochete pe care le rumenesti in unt incins.
Pofta buna!
Spanac – Beneficii pentru sanatate si retete
Spanacul este o legumă verde cu frunze comestibile, cunoscută pentru conținutul său bogat de nutrienți și beneficiile pentru sănătate. Valoare nutrițională bogată: Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Antioxidanți: Spanacul […]
Conopida la cuptor cu brânză și mărar
conopida, branza rasa, marar, sare, piper, ulei. Această rețetă delicioasă de conopidă la cuptor cu brânză și mărar este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge mai multe legume în dieta lor și să savureze un preparat cu un gust bogat. Conopida este o legumă […]