Salata de sunca cu grapefruit rosu si sos de iaurt

Printeaza

Salata de sunca cu grapefruit rosu si sos de iaurt

Ingrediente:Salata de sunca cu grapefruit rosu si sos de iaurt

  • 200 g şuncă
  • un grapefruit de mărime medie
  • un pahar de iaurt diluat cu smântână
  • 2 morcovi fierţi

 

Mod de preparare:

Tai şunca julien iar grapefruitul îl cureţi de coajă şi de partea albă. Să nu laşi nimic din ce este alb, pentru că-ţi iese salata amară. După ce ai curăţat fructul îl tai bucăţele foarte mici.

Jumătate din cantitatea de iaurt o amesteci cu smântâne. Morcovul îl tai ron­dele. Intr-un castron amesteci toate ingredientele, potriveşti de sare şi ca ornament foloseşti bucăţele ceva mai mari de fruct.

Mai poţi face salata cu piept de pui fiert cu morcov şi maioneză. Trebuie doar să prăjeşti în ulei foarte puţin fâşiile de piept de pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.