Dulce Gula Java
PrinteazaDulce gula java din: tapioca, lapte de cocos, ananas, papaia, mango si sare.
Ingrediente:
- 200 g tapioca
- 1 cutie de 250 g lapte de cocos
- 3 felii de ananas
- 1/2 papaia
- 1/2 mango
- sare
Mod de preparare:
Intr-o oală, daţi în clocot 1 l de apă cu un praf de sare şi fierbeţi în ea tapioca, aproximativ 5 minute.
Stropiţi interiorul a şase forme inelare de budincă, turnaţi în ele compoziţia de tapioca, lăsaţi-le să se răcească şi puneţi-le în frigider cel puţin 3 ore, să se întărească.
Apoi cufundaţi formele în apă caldă şi răsturnaţi-le pe farfurii de desert.
Ornaţi fiecare porţie cu ananas, papaia şi mango, tăiate bucăţele. Aduceţi la masă şi un ibric cu laptele de cocos şi turnaţi-l peste budincă, după gust.
Dulce Gula Java
Poftă bună!