Dulce Gula Java

Printeaza

Dulce gula java din: tapioca, lapte de cocos, ananas, papaia, mango si sare.

Ingrediente:

  • 200 g tapioca
  • 1 cutie de 250 g lapte de cocos
  • 3 felii de ananas
  • 1/2 papaia
  • 1/2 mango
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o oală, daţi în clocot 1 l de apă cu un praf de sare şi fierbeţi în ea tapioca, aproximativ 5 minute.

Stropiţi interiorul a şase forme inelare de budincă, turnaţi în ele compoziţia de tapioca, lăsaţi-le să se răcească şi puneţi-le în frigider cel puţin 3 ore, să se întărească.

Apoi cufun­daţi formele în apă caldă şi răsturnaţi-le pe farfurii de desert.

Ornaţi fiecare porţie cu ananas, papaia şi mango, tăiate bucăţele. Aduceţi la masă şi un ibric cu laptele de cocos şi turnaţi-l peste budincă, după gust.

 

Dulce Gula Java

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.