Gratar de porc pane cu parmezan

Printeaza

Gratar de porc pane cu parmezan din: cotlete de porc, oua, parmezan, cascaval, pesmet, untdelemn, busuioc, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Gratare de porc pane cu parmezan

  • 4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn
  • 2 oua
  • 4 linguri (de supa) de Parmezan
  • (cascaval sarat) ras
  • 2 linguri (de supa) de pesmet alb
  • 4 linguri (de supa) de untdelemn
  • 8 frunze de busuioc
  • 1 lamaie
  • sare, piper.

 

Mod de preparare:

Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza. intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras.

Se pune la incins untdelemnul intr-o tigaie de teflon.

Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si branza. Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit.

Se aseaza gratarele pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc.

Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Gratar de porc si ficatei de pui

Gratar de porc si ficatei de pui

Gratar de porc si ficatei de pui din: ceafa de porc, ficatei de pui, sare, piper, salata verde, ridichi, frunze de spanac, ceapa verde, lamaie, sare, ulei de masline, usturoi, sare si apa.   Ingrediente: 5-6 bucati ceafa de porc fara os 1/2 – 1 kg ficatei pui sare piper Pentru salata: 1 salata verde 1-2 […]

 

retete

Grătar de porc – delicios si gustos

Specialităţile de carne pentru fript pe grătar sunt mai fragede decât cele fripte la cuptor, dar cele fripte pe grătar trebuie servite imediat ce sunt luate de pe grătar, punându-se pe un platou sau o farfurie bine încălzită, altfel friptura se răceşte şi se întăreşte. Carnea se curăţă de pieliţe şi de vene şi se […]

 

Grătar de porc cu legume coapte

Grătar de porc cu legume coapte din: cotlete de porc, cimbru, ceapa rosie, ardei gras, zucchini, ciuperci, ulei de masline, oregano, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc cimbru 2 cepe rosii medii 1 arde gras rosu 1 ardei gras galben 1 zucchini 4 ciuperci maricele 4 rosii cherry 4 linguri ulei de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.