Pulpa de miel cu cartofi caramelizati in unt

Printeaza

O reteta delicioasa de Pulpa de miel cu cartofi caramelizati din: pulpa de miel, sare, smantana, faina, cartofi, unt si zahar.

Ingrediente:Pulpa de miel cu cartofi caramelizati in unt

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • 1 ceasca smantana
  • 2-3 linguri de faina

pentru cartofi caramelizati:

  • 500 g de cartofi
  • 50 g unt
  • 5 linguri de zahăr

Mod de preparare:

Pune pulpa de miel intr-o tava de cuprot si toarna un litru de apa. Se pune in cuptor, apoi se incalzeste cuptorul la 150°C. Friptura se lasa timp de o ora pentru fiecare kilogram de carne (deci daca pulpa are 5 kilograme, va sta la cuptor 5 ore). Spre final se adauga sosul preparat din smantana cu faina.

Cartofii se fierb separat in apa plata cu putina sare. Sosul caramel se prepara astfel: pe pune zaharul in tigaie si se topeste pana devine auriu, se adauga untul si se toarna peste cartofii fierti si scursi de zeama. Se serveste friptura alaturi de aceasta garnitura delicioasa.

 

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Trebuie sa incerc reteta asta de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.