Snitel din piept de pui cu crusta din: piept de pui, sare, piper, cartofi, usturoi, galbenus, nucsoara, ulei, conopida, margarina.
Ingrediente:
4 felii de piept de pui (a 150 gr. fiecare)
sare, piper
1 kg de cartofi
1 catel de usturoi
1 galbenus
Nucsoara
4 linguri ulei
750 gr. Conopida
10 gr. unt sau margarina.
Mod de preparare:
Se spala carnea, se zvanta, se bate bine, se sareaza si se pipereaza. Cartofii (cruzi) spalati si curatati se dau pe razatoarea mica si se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, galbenusul, sarea, piperul si nucsoara rasa.
Se invelesc feliile de carne intr-un strat de cartofi si se prajesc in uleiul incins, la foc potrivit, cca 20 de minute, intorcandu-se pe ambele parti. Se spala conopida, se rupe buchetele si se fierbe cu capac in 50 ml apa sarata, circa 10 minute.
Folositi, pe cat posibil, cartofi care nu se sfarma la fiert. Se scurge bine si se rumeneste usor in unt sau margarina.
Se serveste langa snitelele cu crusta de cartofi. Folositi, pe cat posibil, cartofi care nu se sfarma la fiert.
Snitele milaneze din pui din: piept de pui, oua, miez de paine, sare, piper si ulei. Ingrediente: 2 kg piept de pui 5 oua miezul de la 1 ½ paine (pentru pesmet) sare piper ulei Mod de preparare: Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele. Se spala carnea bine. Intr-un castron mare se […]
Snitele din piept de pui din: piept de pui, oua, ulei, pesmet, piper, sare. Ingrediente: 1 kg piept de pui 2 ouă 2 linguri făină 1 pahar ulei 3 linguri pesmet piper măcinat sare Mod de preparare: Se pregăteşte ca în reţeta: „Pui pane”, cu recomandarea ca bucăţile de piept tăiate cât mai uniform […]
Imi plac snitelele din pui. Eu mai fac cu carne de vitel, dar ies mai atoase. O sa incerc si variant voastra.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi plac snitelele din pui. Eu mai fac cu carne de vitel, dar ies mai atoase. O sa incerc si variant voastra.