Cupe cu cremă de iaurt şi pişcoturi
PrinteazaO reteta de cupe cu crema de iaurt si piscoturi din: piscoturi, iaurt, smantana, zahar pudra, capsuni si zahar.
- 10 pişcoturi
- 400 g iaurt slab
- 120 ml smântână dulce
- 2 linguri zahăr pudră vanilat
- 180 g căpşuni
- 1 lingură zahăr
pentru decor:
- căpşuni
Mod de preparare:
Spală căpşunile şi curăţă-le de codiţe; pune-le în blender împreună cu 1 lingură de zahăr şi mixează până când obţii o cremă.
Taie pişcoturile bucăţi. Freacă iaurtul cu zahărul pudră vanilat; bate smântână şi încorporează frişca obţinută în iaurt cu ajutorul unei spatule.
Inmoaie pişcoturile în crema de căpşuni. Montează cupele, alternând straturi de pişcoturi şi de compoziţie de iaurt. Pune în frigider şi serveşte rece, decorate cu căpşuni.
Cupe cu cremă de iaurt şi pişcoturi
Pofta bună!