Rulada de spanac cu branza

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de spana cu branza din: spanac, ou, cascaval, branza de vaci, branza ricotta, sunca de Praga, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Rulada de spanac cu branza

  • 500 g spanac fiert
  • 1 ou mare
  • 200 g caşcaval ras
  • 200 g brânză de vaci
  • 200 g brânză ricotta
  • 200 g şuncă de Praga
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bate oul cu puţină sare şi piper, după gust, şi încorporează-l în spanacul fiert si bine scurs. Presară deasupra caşcavalul ras şi dă tava la cuptorul încins pentru zece minute sau până când s-a topit caşcavalul. Lasă să se răcească bine.

Amestecă într-un blender brânza de vaci cu ricotta şi usturoiul. întinde cu grijă peste foaia de spanac răcită. Deasupra, aşază felii de şuncă şi rulează cu grijă, folosind hârtia de copt.

Când ai obţinut rulada, înfăşoar-o în folie de aluminiu şi dă-o la rece până în momentul servirii.

Varinate: Poţi înlocui şunca de Praga cu fileuri de somon afu­mat, caz în care adaugă în crema de brânză puţin mărar verde tocat mărunt.

Rulada de spanac cu branza

Rulada de spanac cu branza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.