Escalop de ciuperci din carne de oaie

Printeaza

Escalop de ciuperci din carne de oaie din: carne de oaie, sare, faina, unt, ulei, paine, mere, masline, vin alb, coniac, piper si nucsoara.

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne de oaie fara os
  • 50 g sare
  • 75 g faina
  • 250 ml ulei
  • 50 g unt
  • 500 g paine alba
  • 600 g mere
  • 100 g masline
  • 100 ml vin alb
  • 25 ml conaic
  • 2 g piper
  • 2 g nucsoara

Mod de preparare:

Escalop de ciuperci din carne de oaie: Carnea se taie felii subţiri, două bucăţi pentru o porţie, care se bat cu ciocanul, se dă sare, se trec prin făină şi se prăjesc în grăsime încinsă.

Se scot într-un vas. Uleiul în care s-a prăjit carnea se stinge cu vin şi supă, se adaugă ciupercile înăbuşite în unt, se potriveşte sosul cu sare şi piper şi se adaugă carnea; se mai dă un clocot şi se servesc.

Garnitura adecvată este pilaful cu caşcaval ras sau piureul de cartofi.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.