Salata cu rosii coapte pe gratar

Printeaza

Salata cu rosii coapte pe gratar

Ingrediente:Salata cu rosii coapte pe gratar

  • 8 roşii potrivite ca mărime
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri oţet de mere
  • 2 linguriţe de muştar
  • 1 salată verde
  • 100 g brânză de burduf sfărâmată (brânza poate fi şi telemea de vacă sau de oaie)

 

Mod de preparare:

Ţii roşiile pe grătar 10 minute pană ce sunt bine fripte. Freci uleiul cu muştar şi otet, adaugi un praf de sare.

Speli salata bine, o aşezi într-un vas şi torni deasupra sosul. Aşezi apoi roşiile, presari brânză şi un praf de piper negru şi o dai la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.