Tarta cu ficatei de pui
PrinteazaO reteta de tarta cu ficatei de pui din: faina, ou, unt, lapte, sare, ficatei de pui, ciuperci, ceapa, paine, lapte, oua, ulei si sare.
- 200 g cascaval
pentru aluat:
- 200 g făină
- 1 ou
- 75 g unt
- 1 lingură cu lapte
- sare
pentru umplutura:
- 1 kg ficăţei de pui
- 200 g ciuperci
- 2 cepe
- 2 felii de pâine
- 50 ml lapte
- 1 ou
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Fierbe ficăţeii de pui în apă cu sare. Separat, căleşte ceapa tăiată mărunt împreună cu ciupercile Adaugă ficăţeii de pui tăiaţi cât mai mărunt, oul şi pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă.
Din făină, ou, unt, lapte şi un praf de sare, frământă un aluat şiîntinde-l bine. Aşază-l într-o formă unsă cu unt. Pune amestecul de ficăţei şi ciuperci. Presară deasupra caşcaval ras. Lasă la cuptor 30 de minute şi serveşte cât este fierbinte.
Tarta cu ficatei de pui
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tarta cu ficatei de pui
- tarta cu ficat de pui