Plăcintă cu carnaţi de pleşcoi

Printeaza

O reteta gustoasa de placinta cu carnati de plescoi, aluat congelat, ciuperci, chimen, ou.

Ingrediente:Plăcintă cu carnaţi de pleşcoi

  • 1 pachet aluat congelat
  • 1 kg ciuperci albe
  • 4 cârnaţi de pleşcoi
  • 150 g chimen
  • ou

Mod de preparare:

Laşi aluatul să se decongeleze şi, între timp, cureţi ciupercile, le tai mărunt şi le tragi la tigaie fără ulei. Datorită apei pe care şi-o lasă, ele se vor fierbe pe jumătate.

Prăjeşti uşor şi carnaţii tăiaţi felioare. Pe masa presărată cu făină, pui aluatul, îl întinzi uşor cu făcăleţul, tai o bucată pe lungime pentru decor, pui umplutura, rulezi şi pui alua­tul oprit.

Poţi face şi floricele. Ungi cu oul bătut, presari chi­men şi dai la cuptor. O laşi să se răcească înainte de a tăia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.