Reteta zilei: Tocanita mexicana

Printeaza

O reteta simpla de tocanita mexicana din: pulpe superioare, rosii, ceapa verde, morcov, ardei rgas, porumb, fasole, mazare, vin, ulei de masline, chili, sare si piper.

Tocanita mexicana

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe superioare
  • 5 roşii
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri cu porumb
  • 300 g fasole fideluţă
  • 2 linguri cu mazăre
  • 1 ceşcuţă cu vin
  • ulei de măsline
  • chili
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentează pulpele de pui şi rumeneşte- leîn ulei. Scoate-le pe farfurie, iar în grăsimea rămasă, căleşte ceapa cu morcovul.

Tocanita_mexicana_1

După ce s-au înăbuşit, adaugă ardeiul gras şi roşiile tăiate cubuleţe. Lasă-le la foc mic, până se înmoaie roşiile.

Tocanita_mexicana_2

Adaugă porumbul, mazărea şi fasolea fideluţă. Presară o linguriţă cu chili şi stinge cu o ceşcuţă de vin şi cu una cu apă. La final, pune bucăţile de carne şi lasă câteva minute. Serveşte-o cu garnitură de orez.

Tocanita_mexicana_3

Tocanita mexicana

Tocanita mexicana

Pofta buna!

 

 


1 comentariu

  1. Foarte buna tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.