Supa Minestrone cu fasole si paste scoici
PrinteazaO reteta de Supa Minestrone cu fasole si paste scoici din: morcov, conopida, telina verde, fenicul, praz, ulei de masline, sare, piper, bulion, sare, piper, supa de legume, fasole verde, paste scoici, rosii, boabe de fasole si pesto.
- 1 morcov
- 200 g conopidă
- 2 fire ţelină verde
- 1/2 bulb de fenicul
- 80 g praz
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingură bulion
- sare
- piper
- 1 l supă de legume
- 100 g fasole verde
- 50 g paste scoici mici
- 2 roşii
- 100 g boabe de fasole (conservă)
- 4 linguriţe pesto (de la borcan)
Mod de preparare:
Se despart bucheţelele de conopidă. Morcovul, ţelina, feniculul şi prazul se taie bucăţi. Se călesc în ulei încins 7 min. Se sărea¬ză, se piperează şi se adaugă bulion; se stinge cu supă. Se fierbe fără capac15 min.
Fasolea verde se rupe bucăţi şi se fierbe al dente cca 5 min. în apă cu sare; se trece prin jet de apă rece. se fierb pastele al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se taie cuburi roşiile şi se scurg boabele de fasole.
Impreună cu fasolea verde şi se lasă să fiarbă 8 min. Se adaugă pastele, se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte fiecare porţie cu 1 linguriţă pesto.
Supa Minestrone cu fasole si paste scoici
Pofta buna!