Supa de rosii minestrone

Printeaza

Supa de rosii minestrone

Ingrediente:Supa de rosii minestrone

  • supa minestrone
  • 2 rosii, curatate, uscate si tocate,
  • un catel de usturoi,
  • 1/4 cana de ulei de masline
  • frunze proaspete de magheran sau oregano

 

Mod de preparare:

Pentru supa de baza aveti nevoie de 700 g de zarzavaturi proaspete, inclusiv cartofi, morcovi, varza, fasole, rosii (in functie de preferinte). Curatati si pregatiti ingredientele, taiati-le in cubulete si puneti-le intr-o cratita cu 3 l de apa usor sarata. Adaugati 100 g de mazare inghetata si fierbeti in vasul partial acoperit, pana ce zarzavaturile se pot intepa usor cu furculita, in jur de o ora.

Supa minestrone trebuie sa fie bine racita pentru a obtine aceasta reteta racoroasa de vara. Incalziti usturoiul si uleiul de masline intr-o tigaie, si prajiti rosiile cuburi in grasime, timp de aproximativ 3 minute.

Luati de pe foc, condimentati cu sare si piper, apoi amestecati cu frunzele de magheran. Amestecati bine cu supa de baza, puneti in castron si garnisiti cu rosii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.