Prăjitură pufoasă cu piersici

Printeaza

O reteta de prajitura pufoasa cu piersici din: caise, oua, zahar pudra, faina, zeama de lamaie, coaja de lamaie, sare si zahar pudra cu aroma de vanilie.

Ingrediente:Prăjitură pufoasă cu piersici

  • 500 g caise
  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 6 linguri făină
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 1 praf de sare
  • 50 g zahăr pudră cu aromă de vanilie

 

Mod de preparare:

Se mixează gălbenuşurile cu zahărul până se albesc şi devin cremoase. Se adaugă treptat făina, frecând în continuare până se asimilează complet. Separat, se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, adăugând zeama şi coaja rasă de lămâie, apoi se încorporează uşor în compoziţia de gălbenuşuri.

Se toarnă compoziţia într-o formă dreptunghiulară unsă şi tapetată cu făină. Se introduce la cuptor pentru 10 minute. Se scoate şi deasupra se aşază caisele desfăcute în două, fără sâmburi, şi se introduce din nou la cuptor pentru 35 de minute.

Se porţionează după ce se răcoreşte şi se serveşte pudrată cu zahăr aromatizat cu vanilie.

Prăjitură pufoasă cu piersici

Prăjitură pufoasă cu piersici

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura pufoasa cu piersici

1 comentariu

  1. Bravo! imi place prajitura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.