Salată de cepe fripte

Printeaza

Se taie felii 4 cepe roşii, 3 cepe albe şi 12 cepe franţuzeşti. Toate se ung cu 3 linguri ulei de măsline, cu pensula şi se frig în tigaia-grill pe ambele feţe. Se sărea­ză, se piperează şi se aşază într-un castron, unde se stropesc cu 2 linguri oţet balsamic.

Se presară 1 lingură pătrunjel tocat şi se serveşte cu pâine sau mămăliguţă, alături de carne la grătar.

Salată de cepe fripte

Salată de cepe fripte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.