Cotlete de porc cu ceapă şi piersici
PrinteazaO reteta delicioasa de cotlete de porc cu ceapa si piersici din: cotlete de porc, ceapa, piersici, ulei, zahar, chimen, patrunjel, sare si piper.
- 8 cotlete de porc
- 4 cepe mari
- 4 piersici
- 2-3 linguri ulei
- 1 linguriţă zahăr
- 1 linguriţă rasă pudră de chimen
- 1 leg. pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cotletele de pieliţe şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare. Spălaţi-le, scurgeţi-le de apă, ştergeţi-le cu şerveţele absorbante şi ungeţi-le cu ulei. Presăraţi-le cu chimen, sare şi piper şi puneţi-le pe grătarul încins.
Tot pe grătar puneţi şi ceapa tăiată în rondele şi piersicile tăiate în felii, presărate cu piper proapăt măcinat şi zahăr. Frigeţi carnea până când se pătrunde bine şi se rumeneşte frumos pe ambele părţi.
Ceapa şi piersicile frigeţi-le câte 2 minute pe fiecare parte Serviţi cotletele de porc cu rondele de ceapă şi feliuţe de piersică şi ornaţi cu frunzuliţe de pătrunjel.
Cotlete de porc cu ceapă şi piersici
Pofta buna!