Prăjitură cu piersici la gheaţă

Printeaza

O reteta de prajitura cu piersici la gheata din: piersici, zahar, apa, biscuiti, frisca, unt si pesmet.

Ingrediente:Prăjitură cu piersici la gheaţă

  • 20 piersici
  • 20 g zahar
  • 4 linguri apa
  • 40-50 biscuiti pisati
  • 30 g frisca
  • putin unt
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Tai piersicile sferturi, le amesteci cu zahar, apoi le fierbi timp de 10 minute, pana se face un piure gros. Ungi o forma cu unt si o tapetezi cu putin pesmet. Adaugi un strat subtire de biscuiti pisati, apoi unul de piure de piersici, iarasi unul de biscuiti, pana se termina ingredientele.

Dai tava la frigider cateva orea. Cand servesti ornezi cu frisca din belsug.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place prajitura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.