Vinegretă

Printeaza

Vinegreta din: mustar, lamai, usturoi, ulei de masline si sare.

Ingrediente:

  • 14 linguri mustar
  • 2 lămâi
  • 12 căţei de us­turoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi usturoiul, pisaţi-l mărunt şi săraţi-l, apoi frecaţi-l cu uleiul adăugat treptat.

Când aţi obţinut o pastă omogenă, adăugaţi muştarul şi diluaţi amestecul cu zeamă de lămâie strecura­tă, pentru a elimina seminţele.

Această vinegretă se poate asocia cu mâncare de legume, carne sau peşte.

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.