Fasole cu branza la cuptor

Printeaza

incinge cuptorul la 4/180 C. Scurge şi clăteşte 2×400 g conserve cu fasole fiartă, incinge într-o tigaie 100 ml ulei de măsline şi căleşte 2 cepe mici, tocate, şi 2 căţei de usturoi, zdrobiţi, până se înmoaie. Adaugă 400 g roşii din conservă, tocate, şi 2 linguri pastă de tomate şi lasă să se încălzească bine.

Adauga fasolea fiarta, 2 linguri marar tocat, asezoneaza si da la cuptor 20 de minute. Adauga 100 g branza Ceddar, taiata cuburi si da inapoi la cuptor 10 minute, sa se topeasca. Presara 2 linguri de patrunjel tocat si serveste salata calda sau la temperatura camerei.

Fasole cu branza la cuptor

Fasole cu branza la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.